Marga en Hans van Drimmelen brachten ruim 10 jaar geleden de befaamde Brabantse bourgondische gastvrijheid en gezelligheid naar Hilversum. Samen met hun team creëren zij in hun lunchcafé – door vaste klanten ook wel ‘de huiskamer van Hilversum genoemd’ – een warme, intieme sfeer. Persoonlijke aandacht en producten van topkwaliteit staan daarbij centraal. Niet alleen de vaste Hilversumse klanten, maar zeker ook klanten van ver daarbuiten, komen graag langs om te genieten van een hapje en een drankje van de zeer uitgebreide en regelmatig wisselende kaart.

Lunchcafé Van Drimmelen ligt zeer centraal, middenin het Hilversumse winkelgebied, aan de Kerkstraat 88. Voordat je naar binnengaat moet je ook even de gevel bekijken: het door architect Slot gebouwde pand is onlangs tot een Hilversums gemeentemonument bestempeld.

Zodra de eerste zonnestralen zich aandienen kun je je neervleien op het grote, zonnige terras. Nog iets te fris maar wel heerlijk buiten zitten? Lekker uit de wind is er ook een wat kleiner verwarmd terras waar je volop kunt genieten van een kopje koffie met de overheerlijke Dudok appeltaart. Of toch liever een fris biertje of biologisch wit wijntje met een schaaltje Van Dobben bitterballen later op de dag? En… bestel zeker een keer het befaamde Brabantse worstenbroodje (en ja, vooral met de handen eten!). Of je nu voor of na het winkelen langskomt, een dringende mail moet versturen (gratis Wifi!), een lunchafspraak hebt of zomaar even wilt genieten van de gezellige sfeer, de deur staat wijd voor je open!